flyer 2022

De inschrijving is geopend !! Klik HIER om je aan te melden!

 

Welkom op de website van VenCounter Holland. Voel je thuis in een leuke omgeving met gezellige en vriendelijke mensen die over het algemeen één ding gemeen hebben en dat is de Amerikaanse Van. Deze site is door vanners, VOOR Vanners.

Op de site staat informatie van evenementen die wij organiseren voor eenieder die wil en kan. Niks moet(bijna) alles mag. Onze meetings en festiviteiten zijn basic, gezellig en scherp geprijst en voor eenieder wat wils.

Geen grote spektaculaire Shows en geldverslindende demo’s en commerciëel geweld, gewoon simpel Er even tussenuit, alleen of met je gezin om even de drukke realiteit te ontvluchten en gewoon ff niks, lekker met je Van en babbelen, borrel drinken en feesten met Vanners.

Wij hebben geen club, wij hebben geen motto en we hebben geen doel. Wel zou het fantastisch zijn om uit te groeien naar een van de grote, maar vooral, gezellige Van-Meeting.
 
Vencounter-2020
 

 

 

  

 

 

 

 

In de naam “VenCounter” zit het woord “encounter”, waarvan de vertaling “ontmoeting” is. Met een beetje fantasie en creativiteit hebben we het woord Van(bus) en Encounter bij elkaar gegooid en is de naam VenCounter ontstaan en omdat we in Nederland zitten met ons honk en het ook een beetje internationaal tintje te geven hebben Holland er ook achteraan geplakt.

Op dit moment zijn de vaste evenementen VenCounter meeting en de Vencounter rondrit, daarnaast bezoeken wij ook andere meetings georganiseerd door mede-Vanners. Wellicht komen er tzt nog wel andere festiviteiten bij maar voorlopig hebben wij hieraan onze handen vol.

Kijk gerust rond op onze site of kom eens een keer langs. Vind je het niks blijf je weg, vind het wel wat dan graag tot de volgende keer.

 

Wil je één van onze evenementen bijwonen dan kan je je hier aanmelden.

 

Vencounter kan niet bestaan zonder sponsoren, bekijk hier wie dit zijn!