Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn. Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. 

Dit weekend vind elk jaar plaats tijdens de Pinksterdagen op een groot en mooi terrein. Vanaf vrijdagochtend is de camping is al open en vrijdagavond begint het feest, drinks, food en shops zijn voldoende aanwezig. Wil je dit meemaken schrijf je dan snel in! 

De VenCounter Meeting wordt in 2020 gehouden van 29 mei t/m 1 juni! Klik hier om je aan te melden.

 

Programma VenCounter 2020

We hebben dit jaar weer leuke en gezellige avonden georganiseerd, hierbij een “sneak preview”

 

vrijdagavond 29 mei

Om een beetje in de sfeer te komen met wat voorpret geven we voortaan bij elke meeting de vrijdagavond een thema. Dit jaar hebben we de vrijdagavond tot "Country & Western" gedoopt. Niet dat nu de hele avond country-muziek gaan draaien maar gewoon om het een beetje op te fleuren. De vrijdag is altijd een beetje “van alles wat” muziek voor jong en oud. Verkleden mag en moet dus absoluut niet. Wel wordt er een leuk prijsje weggegeven voor de leukste en origineelste kostuum. Vorig jaar was het onverwacht een groot succes, ik hoop dat we het dit jaar op zijn minst kunnen evenaren.

Dus haal de westernboots en cowboy-hoeden en cancan jurken maar uit de kast, we gaan er een mooie party van maken.!

Country en Western

 

zaterdagavond 30 mei

een spetterend en knallend optreden van Rockcover/feestband "The Green Monkey's" Een 4 man sterke band uit het Oosten van het land die het dak eraf spelen. Deze "jonge honden" spelen uiteraard de bekende rock-oldies waar we allemaal van houden.

The Green Monkeys

 

zondagmiddag 31 mei

Gezellige markt en bezoekmiddag met veel standjes en verschillende eetgelegenheden(deze zijn er gedurende heel de meeting)

met een LIVE optreden van een gezellige band die de bekende klanken uit de jaren 60-70 spelen.

Een leuke band oude rockers die de hele middag voorzien van een gezellig geluid buiten op het veld.

 

zondagavond 31 mei

Een geweldig optreden van, inmiddels onze huisband, “Tom Jerry and the Tennesse Three” Op veler verzoek is deze topband "verhuisd" naar het avondprogramma, waarvan we dan twee uur kunnen genieten van een prachtig staaltje muziek. Muziek uit allerlei stromingen, Rock ‘n Roll, Rockabilly, Countryrock, Bleu Grass, Country met een perfecte interactie met het publiek.

tom jerry