Aanmelden

VenCounter 2020

VenCounter 2020

VenCounter WASPIK 2020!!! is een Internationale Van-Meeting en het streven is alleen voor Vans. Gezien de grote opkomst en groei hebben andere US voertuigen, als weekend -bezoeker, beperkte toegang.

Een lang weekend vol mooie Vans, live-muziek in onze grote feesttent, gezelligheid en veel standjes met mooie spullen!

VenCounter draait om gezelligheid, 'meet & greet', plezier en bovenal de lekkere ontspannen sfeer!! Dus lekker CHIL!!!

Elk jaar tijdens de Pinksterdagen vindt VenCounter plaats op een groot en mooi terrein in Waspik. Vanaf vrijdagochtend is de camping is al open en vrijdagavond begint het feest, drinks, food en shops zijn voldoende aanwezig.

Kosten
VenCounter kost voor één Van/auto met caravan of tent en bestuurder € 50,- voor elk extra persoon (15 jaar en ouder) betaal je slechts € 10,00 extra voor het hele weekend! Kinderen t/m 14 jaar hebben dus gratis toegang!
INCL: STROOM, TOILETTEN, DOUCHES, STANDPLAATS, VRIJE ENTREE FEESTTENT,

Wil je gebruik maken van ons lekkere ontbijtje? Voor 3,- per persoon/per dag kan je elke dag weer aanschuiven aan ons ontbijtbuffet.Graag wel bij aankomst opgeven!

Niet- amerikaanse voertuigen worden niet op het meeting terrein toegelaten(tenzij door de organisatie anders bepaald).

Standhouders:
Ook dat kan, een standplaats(non-food) kan je huren. Voor info en prijzen graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wil je als bezoeker wat spullen verkopen , laat het ons dan weten.

Programma:
We hebben dit jaar weer leuke en gezellige avonden georganiseerd, hierbij een “sneak preview”

vrijdagavond 29 mei
Om een beetje in de sfeer te komen met wat voorpret geven we voortaan bij elke meeting de vrijdagavond een thema. Dit jaar hebben we de vrijdagavond tot "Country & Western" gedoopt. Niet dat nu de hele avond country-muziek gaan draaien maar gewoon om het een beetje op te fleuren. De vrijdag is altijd een beetje “van alles wat” muziek voor jong en oud. Verkleden mag en moet dus absoluut niet. Wel wordt er een leuk prijsje weggegeven voor de leukste en origineelste kostuum. Vorig jaar was het onverwacht een groot succes, ik hoop dat we het dit jaar op zijn minst kunnen evenaren.

Dus haal de westernboots en cowboy-hoeden en cancan jurken maar uit de kast, we gaan er een mooie party van maken!

zaterdagavond 30 mei
een spetterend en knallend optreden van Rockcover/feestband "The Green Monkey's" Een 4 man sterke band uit het Oosten van het land die het dak eraf spelen. Deze "jonge honden" spelen uiteraard de bekende rock-oldies waar we allemaal van houden.

zondagmiddag 31 mei
gezellige markt en bezoekmiddag met veel standjes en verschillende eetgelegenheden (deze zijn er gedurende heel de meeting)

met een LIVE optreden van een gezellige band die de bekende klanken uit de jaren 60-70 spelen. Een leuke band oude rockers die de hele middag voorzien van een gezellig geluid buiten op het veld.

Zondagavond 31 mei
Een geweldig optreden van, inmiddels onze huisband, “Tom Jerry and the Tennesse Three” Op veler verzoek is deze topband "verhuisd" naar het avondprogramma, waarvan we dan twee uur kunnen genieten van een prachtig staaltje muziek. Muziek uit allerlei stromingen, Rock ‘n Roll, Rockabilly, Countryrock, Bleu Grass, Country met een perfecte interactie met het publiek.

Het avondprgramma zoals we gewend zijn blijft onveranderd.

Met om 22.00 uur de Lichtshow van een hoop Vans.

Muziek uit allerlei stroming, Rock ‘n Roll, Rockabilly, Countryrock, Bleu Grass, Country

Daarnaast nog vele andere bezienswaardigheden en een groot SPRINGKUSSEN VELD voor de kids.

evenement eigenschappen

Startdatum vr 29 mei 2020 9:00
Einddatum ma 1 juni 2020 12:00
Inschrijven vanaf vr 31 jan 2020
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 45 -- Bekijk de deelnemerslijst --
Sluitingsdatum vr 29 mei 2020 12:00
Prijs Weekend € 50,-
Locatie Geallieerdenweg in Waspik

Hoofdsponsoren

Glass 'n Fit
Glass 'n Fit

Mobiele Glasservice voor Automotive glas, Cabine-glas, Carrosserieglas en Scheepsbeglazingen

LuckySoft WebDesign & Hosting
LuckySoft WebDesign & Hosting

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van websites, hosting en domein registraties.

overige sponsoren
overige sponsoren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

VenCounter Meeting

vencounter-main 
Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn.  Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. Dit weekend vind elk jaar plaats....


Lees verder...

Vencounter Rondrit

rondrit-main 
Eénmaal per jaar wordt er een rondrit georgansieerd die ergens in Nederland start. Dit jaar hebben we de rondrit gecombineerd met een diner en aansluitend een feestavond. De dag was zeer geslaagd en...

Lees verder...