VenCounter 2018

VenCounter 2018

VenCounter is een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s van harte welkom zijn.

Een lang weekend vol mooie Vans en andere ami's, live-muziek in onze grote feesttent en veel standjes met mooie spullen!

VenCounter draait om gezelligheid, 'meet & greet', plezier en bovenal de lekkere ontspannen sfeer!!

Elk jaar tijdens de Pinksterdagen vindt VenCounter plaats op een groot en mooi terrein in Waspik. Vanaf vrijdagochtend is de camping is al open en vrijdagavond begint het feest, drinks, food en shops zijn voldoende aanwezig.

 

Kosten

VenCounter kost voor één Van/auto met caravan of tent en bestuurder € 50,- voor elk extra persoon (15 jaar en ouder) betaal je slecht € 7,50 extra voor het hele weekend! Kinderen t/m 14 jaar hebben dus gratis toegang! 

Wil je gebruik maken van ons lekkere ontbijtje? Voor 3,- per persoon/per dag kan je elke dag weer aanschuiven aan ons ontbijtbuffet.

 

Zuipkaart

Nieuw dit jaar is onze "Zuipkaart" voor € 35,- heb je een kaart met daarop 25 consumpties (normaal € 1,50 per consumptie). Zuipkaarten zijn te koop op het evenementen terrein in Waspik.

 

Standhouders

Ook dat kan, een standplaats kan je huren voor € 25,- per dag of € 50,- voor het hele weekend. Wil je als bezoeker wat spullen verkopen en heb je geen eigen kraam? Huur bij ons dan een marktkraam voor € 15,- per dag

 

 

evenement eigenschappen

Startdatum vr 18 mei 2018 9:00
Einddatum ma 21 mei 2018 12:00
Inschrijven vanaf do 1 feb 2018
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 73 -- Bekijk de deelnemerslijst --
Sluitingsdatum vr 25 mei 2018 12:00
Prijs Weekend € 50,-
Locatie Geallieerdenweg in Waspik
Wij accepteren geen inschrijvingen meer