Luchtballon bij VenCounter 2014

Nou wie had dit ooit gedacht Regelnicht zelf een tekst plaatsen op de website .

Beste luitjes de dagen worden langer het wachten tot de datum daar is korter dus heb je het nog niet gedaan schrijf je in met je Amerikaanse auto voor een gezellige meeting met de Pinksteren te Oudewater.

We zijn er volop mee bezig buiten ons dagelijks werk om maar dat hebben we graag voor jullie over .

Via deze weg wil ik mijn neven Giel en Cornel onwijs bedanken voor het beschikbaar stellen van hun terrein toppie jongens .

Want mensen vergeet niet zonder zoiets zullen de kosten hoger worden .

Maar wel vraag ik jullie vriendelijk dan toch met klem als je een hond meeneemt en het dier daar uitlaat de behoefte op te ruimen want anders is de kans dat het daar niet meer gaat gebeuren (de meeting).

En verder kunnen wij onwijs blij zijn op onze sponsoren maak niet uit op wat voor manier want zonder hun zou dit niet mogelijk zijn .

Dus wij hopen jullie in zeer grote aantallen te ontmoeten op de meeting en jullie weten we gaan zeker een poging doen om het net zo gezellig te maken als vorig jaar .

En zo als de vasten gasten weten hebben we vrijdag een hollandse avond op zaterdag en zondagavond een band en verder genoeg eten op het terrein en ik was ut echt niet vergeten ook zat te drinken .

 

Dus tot op 6 juni te Oudewater.

 

Regelnicht en Klaas en onze dames .