Beste Vanners,

Ook dit jaar organiseert Stichting VenCounter Holland weer een RONDRIT en een “End of Season-Party”. We hebben weer een gezellige en mooie route in elkaar gezet die door pitoreske dorpjes en mooie landschappen gaat van ons eigen Nederland. 

Om het voor iedereen een beetje bereikbaar te houden starten we ook dit jaar weer een beetje centraal in Nederland. De tocht duurt ongeveer 3 uur en er is natuurlijk een tussenstop in een speciaal door Sjaak geselecteerd horeca-gelegenheid, voor een sanitaire stop en een bakkie leut.

We eindigen kort bij Rotterdam en daarna is er voor de liefhebbers nog een fantastisch middag/avond programma in Restaurant/Eetcafé de Pittstop te Vlaardingen (Bij Jan en Yvette).
Zij bieden een overheerlijk “spiezen-menu” en ‘s-avonds is er een Karaoke-feest. Er is de mogelijk tot overnachten(in je eigen Van) en de volgende ochtend een heerlijk ontbijt.



Wanneer : Nog niet bekend voor 2015
Hoelaat verzamelen : --.-- uur
Waar : “Clementie”, Café-restaurant. Boer Bertus. Middelwaard 7. 4133 LB Vianen.
Aanmelden : Klik hier


Tarieven:
Deelname rondrit GRATIS! (OOK ALLEEN DEELNEMEN AAN DE RONDRIT IS OOK MOGELIJK)
Spiezen-menu € 17,50 pp(kinderen tot 12 jaar € 10,00 per kind)
Ontbijt € 2,50 pp

Opgeven en (eventueel) betalen kan via dit formulier op de website. (betalen op de dag zelf kan uiteraard ook, maar geef jezelf wel op!!)
CARAVANS ZIJN NIET TOEGESTAAN

NIET OPGEVEN VIA FACEBOOK!!!!