Meeting reglement

Om onze evenementen goed te laten verlopen hebben we een Meeting Reglement opgesteld, een ieder die aanwezig is op één van onze evenementen dient deze regels na te leven.

Voor hondenbezitters welke aanwezig zijn op VenCounter hebben we zeer belangrijke aanvullende informatie te lezen onderaan dit reglement.

 

 • We zijn met een hoop mensen bij elkaar, wees sociaal en geef elkaar de ruimte om te genieten van deze meeting.
 • Op het meeting terrein zijn alleen Amerikaanse voertuigen toegestaan, tenzij anders door de organisatie aangegeven. Overige voertuigen kunnen geparkeerd worden op de speciale parkeerplaats net buiten de ingang van het terrein.
 • Bij binnenkomst verplicht stoppen bij de info-wagen
 • Blijf met je van/caravan/tent staan op de door de organsatie aangewezen plek.
 • Op het meeting terrein dient STAPVOETS gereden te worden en zijn BURN­OUTS niet toegestaan. Rijd voorzichtig op de smalle wegen, geef elkaar de ruimte!!! Volg de eventueel aangegeven rij-route of rij-richting. Op het terrein altijd verlichting aan op de voertuigen.
 • Op het meeting terrein zijn mini-quads en mini-bikes verboden.
 • Ga zuinig om met stroom en water, probeer max. 4 Ampère te gebruiken.
 • Het maken van een vuur is toegestaan mits dit in een vuurkorf wordt gehouden.
 • De muziek stopt om 01.00 uur en daarna zal het op het terrein stil moeten zijn. Als je nog door wilt feesten bij je eigen tent of caravan dan is dat geen probleem maar houd rekening met de overige meeting gasten.
 • Geen gebruik en verkoop van alcohol onder de 18 jaar!!
 • Verkoop van (sterke) drank en andere producten/onderdelen zijn niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie. Standhouders dienen zich vooraf aan te melden bij de organisatie.
 • Honden dienen te worden aangelijnd en er is een speciale uitlaat-plaats naast het meeting terrein.
 • Houd toiletten en doucheruimtes schoon en gun ieder hun privacy.
 • Afval dient te worden gedeponeerd in de speciale container(net buiten de ingang) en maak van je campingplek geen stortplaats, gooi geen peuken op de grond.
 • Agressief of asociaal gedrag wordt niet getolereerd. Laten we het gezellig houden.

 

Het betreden van dit terrein is geheel op eigen risico!!

 

DE ORGANISATIE KAN NIET AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR SCHADE/DIEFSTAL VAN MATERIEEL EN LETSELSCHADE AAN LIJF EN LEDEN. BIJ OVERTREDING VAN BOVENSTAANDE REGELS HOUDT DE ORGANISATIE ZICH HET RECHT VOOR OM DE PERSONEN TE VERWIJDEREN VAN HET TERREIN.

 

Belangrijke informatie voor hondenbezitters

Aangezien VenCounter wordt gehouden op een weiland waar normaal koeien grazen worden hondeneigenaren verzocht om hun hond niet in de wei uit te laten. Dit is om de verspreiding onder koeien van de parasiet Neospora caninum tegen te gaan. Deze ziekte wordt verspreid door honden.

De ontlasting die honden in de wei achterlaten kan met Neospora zijn besmet, en is daarmee een risico voor de koeien. Neospora is een parasiet die bij koeien de belangrijkste oorzaak is van abortus, en daarnaast afname van de melkgift veroorzaakt. Een rund dat eenmaal is besmet met Neospora kan niet worden genezen, en moet doorgaans uiteindelijk voortijdig worden geslacht. De financiële schade voor het bedrijf wat ons dit grasland ter beschikking stelt kan in de duizenden euro’s per jaar lopen.

Omdat behandeling van met Neospora besmette koeien niet mogelijk is, is preventie de enige mogelijkheid om Neospora terug te dringen. Wij vragen dus van hondenbezitters om je hond in geen geval los te laten lopen en voor het uitlaten alleen gebruik te maken van de daarvoor aangewezen uitlaat plaats naast het evenemententerrein. Mocht je hond onverhoopt toch zijn behoefte ergens op het terrein gedaan hebben ruim dit dan direct op en laat het niet liggen!!

Honden spelen een belangrijke rol bij de overdracht van Neospora, maar hebben zelf geen last van de parasiet.  De hond scheidt de parasiet uit met de ontlasting. De hond heeft geen last van de parasiet, dus doorgaans is niet bekend dat een hond drager van de ziekte is. 

 

neobord

Hoofdsponsoren

Glass 'n Fit
Glass 'n Fit

Mobiele Glasservice voor Automotive glas, Cabine-glas, Carrosserieglas en Scheepsbeglazingen

Westland Kasonderhoud
Westland Kasonderhoud

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

RBC Reparatie
RBC Reparatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Goedjaar Communicatie & Assemblage
Goedjaar Communicatie & Assemblage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

BetonTech Bouw BV
BetonTech Bouw BV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Schoenmakers Dienstverlening
Schoenmakers Dienstverlening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Dirty Creek
Dirty Creek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

VenCounter Meeting

vencounter-main 
Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn.  Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. Dit weekend vind elk jaar plaats....


Lees verder...

Vencounter Rondrit

rondrit-main 
Eénmaal per jaar wordt er een rondrit georgansieerd die ergens in Nederland start. Dit jaar hebben we de rondrit gecombineerd met een diner en aansluitend een feestavond. De dag was zeer geslaagd en...

Lees verder...