Nieuws

 

Hallo beste Van-vrienden,

Welkom op de site van VenCounter Holland en we staan alweer in de vooravond van de 9de editie van VenCounter Van-Meeting te Waspik. Je kent je vanaf nu aanmelden voor de grootste Van Meeting van Europa en we proberen er ook dit jaar weer en gezellige boel van te maken.

Met ervaring van vorig jaar hebben we weer een aantal dingen geleerd en met die wetenschap een paar dingetjes aangepast.Maar voordat we dat gaan uitleggen eerst de informatie die jullie van ons willen en wat het globale programme zal zijn voor deze meeting.

In grote lijnen is de dagindeling hetzelfde als vorig jaar en zijn wij nog steeds van mening dat men zichzelf moet vermaken en wij geen geldverslindende attracties hebben, maar wel een hoop gezelligheid.

De Meeting is van 26-29 mei 2023, vrijdag 26 mei gaat om 09.00 uur de intussen beroemde VC-poort open!

 

Het Algemene programma staat in de info flyer die jullie krijg bij binnenkomst maar we zullen een aantal zaken hieronder benoemen.

 

Vrijdagavond 26 mei:

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we op vrijdag altijd een  thema avond en deze keer hebben we gekozen voor het thema “WILD,WILD, WEST”!!

We hopen dat jullie weer jezelf kunnen uitdossen in de kledij van deze stijl. Van cowboy/girl tot Ranger, van sexy indiaan(M/V) tot “Jukes of Hazard Daisy”. Beetje country & Western in de breedste zin des woords…..met een vleugje REDNECK en Hill-Billy.

De muziek wordt opgeluisterd door VJ Peter, die met zijn VIDEO presentaties alle ingrediënten van deze stijl zal draaien. Uiteraard zal  niet heel de avond deze muziekstijl gedraaid worden maar ook de 80-ties & 90-ties hits!!!

DRESSCODE: WWW (niet verplicht)

Als klap op de vuurpijl staat er een RODEO-BULL in de tent waar jullie op bepaalde tijden je krachten kunnen testen. Uiteraard wordt deze door vakkundige medewerkers bediend.

 wild wild west

 

Zaterdagavond 27 mei

Deze avond wordt het knallen met de Rockformatie “THE GREEN MONKEYS” uit oosten van het land. Deze jongen snuiters weten op ADHD wijze de tent op stelten te zetten met de gouwe ouwe Rock-hits. In rap tempo volgt de ene naar de andere rock-stamper zich op om langzaam naar een “hoogtepunt” te werken. Lekker headbangen en springen in de altijd gezellig tent van VenCounter Holland.

In de pauzes gaan we een tandje lager met mooie muziek van VJ Peter.

 green monkeys

 

Zondagmiddag/avond 28 mei:

Een lekkere chill-dag om bij te komen van al dat geweld van vrijdag en zaterdag. De marketplace zal om 13.00 uur open gaan en kun je je vergapen aan de leuke shops en versnaperingen die we daar te bieden hebben. Gezellig ongedwongen borrelen met op de achtergrond Live-Muziek van de Countryrock Coverband “MIDWEST”.

’s Middags zal er een wedstrijd gehouden worden voor heren, dames en kinderen op de RODEO-BULL, inschrijven is verplicht en de winnaar krijgt een mooi aandenken.

Aan de kleintjes is ook gedacht, je kunt geschminkt worden en er is een zaterdag om 15.30 kinderdisco met poffertjes. Daarnaast staat er ook een prachtige Wild-wild-west springkussen/hindernisbaan en diverse andere springkussens. Op de markt wordt popcorn, suikerspin en ijsjes verkocht.

De avond is vanouds met de vaste ingrediënten. VJ Peter zal proberen het laatst stukje energie en fut wat er nog is, eruit te halen met muziek voor jong en oud.

De LICHT-SHOW gaan we zeker doen (mits het terrein en weer het toelaat) en SERIOUS MOMENTS (voor insiders een bekend fenomeen) zit er uiteraard ook bij.

 midwest

 

 

KOSTEN VENCOUNTER WEEKEND

 

 FULL-Weekend*

* Arrangement 3 nachten voor 2 personen en 1 Van met tent of caravan

* Arrangement 3 nachten voor 1 persoon en 1 Van met tent of caravan

* Extra personen vanaf 15 jaar

   

 

 € 90,-

 € 80,- 

 € 10,- (extra) 

 

SHORT-Weekend*

* Arrangement 2 nachten voor 2 personen en 1 Van met tent of caravan

* Arrangement 2 nachten voor 1 persoon en 1 Van met tent of caravan

* Extra personen vanaf 15 jaar

 

 

 

€ 80,-

 € 70,- 

 € 10,- (extra) 

 

One Night Stand*

* Arrangement 1 nacht voor 2 personen en 1 Van met tent of caravan

* Arrangement 1 nacht voor 1 persoon en 1 Van met tent of caravan

* Extra personen vanaf 15 jaar

 

 

 

€ 45,-

 € 35,- 

 € 10,- (extra) 

 

*PITCH VOORZIEN STROOM, SANITAIR, DOUCHES, ENTREE TENT is in de prijs inbegrepen!!

 

EXTRA:

Een bezoeker of introducee voor de zaterdagavond is mogelijk echter vragen wij 5 Euro Entree voor de tent en is overnachting niet toegestaan. Voor toegang tot de tent is polsbandje verplicht.

(Aanmelden vooraf ben je zeker van een mooie plek met stroom of een gereserveerde straat voor je club of groep.)

SCHRIJF NU IN!!!! EN WE ZIEN ELKAAR OP VENCOUNTER WASPIK 2023!!

 

 

Op zaterdag 26 oktober 2019 wordt er weer de jaarlijkse rondrit georganiseerd. Deze keer zijn het 3 vrijwilligers die de tijd en de moeite hebben genomen om weer een prachtige rondrit te maken. Maikel Timmermans, Jolanda Moesman en Andy van Mierlo hebben hun uiterste best gedaan om er iets moois van te maken.

ZATERDAG 26 OKTOBER: VENCOUNTER RONDRIT 2019

Verzamelen is om 09.30 uur bij Café ‘t Engeltje, Schoolstraat 3, 5124 RM Molenschot. (parkeren op de parkeerplaast achter de kerk.)

10.30 uur START RONDRIT, meerijden met de rondrit is gratis.

De rondrit zal uit twee delen bestaan en in de pauze wordt gelegenheid geboden om te lunchen(op eigen rekening)

ca. 16.00 uur Einde Rondrit en de aankomstplaats is gelijk aan de vertrekplaats.

17.30 uur is er een “lopend buffet” met 3 gangen en voor iedereen te kust en te keur. De kosten voor dit buffet zijn €20,00 pp en vooropgave is verplicht.

Opgave voor het buffet is mogelijk t/m maandag 21 oktober. Let op! Voor degene die zich heeft opgegeven en onverhoopt niet op het buffet verschijnt zal naderhand toch het bedrag moeten betalen, tenzij dit opgelost kan worden met “laatkomers”.

In de avond is er een gezellige feestavond met muziek, een hapje en een borreltje. 

Als je een glaasje teveel op hebt en niet meer mag en kunt rijden dan is de mogelijk om in je Van te blijven slapen, op de parkeerplaats achter de grote kerk. Caravans zijn hier NIET toegestaan.

s’Ochtends verzorgt de uitbater van ‘t Engeltje een heerlijk ontbijtje met een vers bakkie koffie, tegen betaling van €4,00 pp

Voor eventueel mensen die niet op de parkeerplaats willen staan of van ver komen en eerder willen aanreizen geven wij hieronder een aantal tips

B&B Boeren Burgers Buitenlui. Schoolstraat 27 Molenschot 06-27303383 en er is ook eventueel een camperparkeerplaats in de buurt genaamd De Trekvogel. 06-50455610. www.camperplaatsdetrekvogel.nl.

Externe slaapplaatsen zelf regelen, daar blijven wij buiten.

Wij hopen op een mooie opkomst en een gezellige dag en voor de Van die het verste weg komt hebben wij een leuke verrassing

Groeten

Het VenCounter Team

 

Het inschrijfformulier kan je vinden door op deze link te klikken of bovenin het menu onder "Aanmelden".

 

flyer rondrit 2019 

 

Hallo Vanners,

 

Dit jaar wordt wederom de jaarlijkse rondrit gereden, georganiseerd door VenCounter Holland en uitgezet en geregeld door 2 vrijwilligers. De regio voor dit jaar is gekozen voor Zuid-Limburg, let wel, echt Zuid-Limburg, we eindigen bijna in het zuidelijkste puntje van Nederland.

ZATERDAG 13 OKTOBER: VENCOUNTER RONDRIT 2018

We starten en verzamelen op een goed bereikbare lokatie met veel parkeerruimte,  waar we beginnen met een kopje koffie en een typisch limburgs lekkernij. Daarna gaan we van start met een mooie rit door de mooie natuur en heuvellandschap van Zuid-Limburg.

Uiteraard is er tussentijds een stop voor de lunch en sanitaire stop, waarna we weer doorgaan met de tweede fase van de rit. We eindigen op een camping in het uiterste zuiden waar we de BBQ en de END of SEASON-Party, gaan houden. 

De kosten voor de rit zijn GRATIS en de deelname voor de BBQ is €15,00 per persoon. Er is voldoende aanwezig aan Vis en Vlees. 

De consumpties voor de avond zijn voor eigen rekening! 

Inschrijving voor de deelname aan de BBQ is verplicht en betaling kan ter plekken worden verricht. Inschrijving kan op de site www.vencounter.nl

 

Op de eindbestemming is de overnachting ALLEEN* in de Van, GRATIS!!

(*voor degene die van ver komen en toch willen meerijden is het mogelijk om op vrijdag op de camping(met eventueel caravan) te overnachten. Degene die dat willen moeten zelf met de camping-eigenaar een plaats bespreken en afrekenen.)

 

Zondagmorgen is er de mogelijkheid om, op eigen kosten, een heerlijk ontbijtje met verse broodjes en koffie te nuttigen bij de kraam van de Meeting Bakery van Gerard en Coby!

 

Eindpunt/Feestavond/Overnachting:

Camping Welkom

Hoogcruts 27

6277 NP Slenaken

043-4571296

 

Verzamelen 10.00 uur

Restaurant-Zaal Bergrust

Vliegweldweg21 

6235 Ulestraten

 

We hopen op mooi weer en een leuke opkomst. Tot 13 oktober!! 

Groetjes, 

Het VenCounter-Team

 

Het inschrijfformulier kan je vinden door op deze link te klikken of bovenin het menu onder "Aanmelden".

 

flyer rondrit 2018 

 

De VenCounter Meeting wordt in 2019 gehouden van 7 t/m 10 juni! Klik hier om je aan te melden.

We hebben dit jaar weer leuke en gezellige avonden georganiseerd, hierbij een “sneak preview”

 

vrijdagavond 7 juni

Om een beetje in de sfeer te komen met wat voorpret, geven we voortaan bij elke meeting de vrijdagavond een thema. Dit jaar hebben we de vrijdagavond tot “Deutsche Bierfest”omgedoopt. Niet dat we nu de hele avond Duitse schlager-muziek gaan draaien maar gewoon om het een beetje op te fleuren. De vrijdag is altijd een beetje “van alles wat” muziek voor jong en oud. Verkleden mag en moet dus absoluut niet. Wel wordt er een leuk prijsje weggegeven voor  de leukste en origineelste kostuum.

Dus haal de dirndls en lederhosen maar uit de kast, we gaan er een dolle avond van maken met dikke DUITSE PULLEN BIER.

deutsche abend

 

zaterdagavond 8 juni

Een spetterend en knallend optreden van Rockcover/feestband  “AR!E”. Een 5 man sterke band uit de regio die al 20 jaar lang de bekenste rockoldies ten gehore brengen. Een avondvullend programma voor jong en oud.

aries

 

zondagmiddag 9 juni

Gezellige markt en bezoekmiddag met veel standjes en verschillende eetgelegenheden(deze zijn er gedurende heel de meeting)

met een LIVE optreden van “Tom Jerry and the Tennesse Three”

Muziek uit allerlei stroming, Rock ‘n Roll, Rockabilly, Countryrock, Bleu Grass, Country in de midaag bij een hapje en een drankje.

tom jerry

 

 

 

Hallo Vanners,

Nu dat iedereen weer terug is van vakantie en weer volop aan het werk is komen wij met de aankondiging van de jaarlijkse Rondrit en “End of Season”-Party. Helaas moeten weer aan het eind van het seizoen gaan denken maar gelukkig is het nog niet zover en zitten er nog een aantal mooie Meetings aan te komen.

ZATERDAG 14 OKTOBER: VENCOUNTER RONDRIT 2017

Om niet elk jaar in dezelfde regio te rijden en te feesten en ook omdat we Vanners hebben die uit alle windstreken komen is het fijn dat niet altijd dezelfde een eind moeten rijden en lokale Vanners ook deel te laten nemen aan de rondrit. Dit jaar komen de vrijwilligers uit Brabant en dus wordt de rondrit gereden in het altijd gezellige en mooie Brabant.

De start zal zijn bij Chaufeurscafé Treurenburg in ’s-Hertogenbosch , alwaar iedereen verwelkomt wordt met een kopje koffie en een echte Brabantse Lekkernij. Omdat VenCounter Holland dit jaar, 5 jaar bestaat, zal zij deze consumptie voor haar rekening nemen. Dus dubbel feest!!

Daarna zullen we onze Vans gaan starten voor een mooie rit door het Brabantse land, uiteraard wordt er tussentijds gestopt voor een lunch-break.
Na het tweede deel van de rondrit zullen we aankomen op onze avondlokatie en zal de avond begonnen worden met een BBQ(deelname is niet verplicht) en de kosten hiervoor zijn € 16,00 p.p. en consumpties zijn verkrijgbaar voor € 1,00 per consumptie. Dan is het party-time en gezellig borrelen tot in de late uurtjes.

Omdat we natuurlijk na al dat alcoholisch vocht niet meer mogen rijden is het mogelijk om in de Van te blijven slapen (er is geen stroom en geen plaats voor caravans) en kunnen jullie ’s ochtends genieten van een lekker ontbijtje met een vers gebakken eitje en een heerlijk kopje koffie, kosten hiervoor zijn €3,50 pp

De rondrit is GRATIS! En de voor deelname BBQ opgave wel verplicht op onze site(i.v.m inkoop)

Helaas moeten we wel aangeven dat eenmaal bestelde BBQ altijd moeten worden betaald, ook als je niet op de BBQ verschijnt.

De feitjes op een rij:

Voor wie           :  Alle Vanners en andere Ami’s ook toegestaan.
Wanneer           :  Zaterdag 14 oktober 2017
Verzamelpunt   :  Chauffeurscafe Treurenburg , Treurenburg 1 in ’s-Hertogenbosch
Kosten Rondrit  :  GRATIS!!
Tijdstip              :  verzamelen vanaf 10.00 uur met Koffie en Brabantse lekkernij!!! vertrek rond 11.00 uur

Tussenstop       : ca. 13.30 uur koffie/lunchpauze (op eigen kosten)

Eindpunt           : ca. 17.00 uur
Feestlokatie      : Duinweg 25 5482VR Schijndel

BBQ en Feest   : 18.30 uur tot ....... laat :)

Aktiviteiten:

Bij aankomst kan er uiteraard een drankje worden gedronken en is de mogelijkheid tot het bijwonen van de BBQ en een gezellige avond onder het genot van een drankje en een muziekje.


Kosten (opgave via de website verplicht):

€ 16,00 pp (excl. consumpties) uiteraard is het bijwonen van de BBQ en feestavond niet verplicht. 

€   3,50 pp voor een heerlijk ontbijt.


Overnachten:

Overnachten in de Van is mogelijk op het Parkeer-Terrein van ........... ’s-morgens is er een lekker ontbijtje voor de liefhebbers (€ 3,50 pp).
Er is op de overnachtingsplaats geen stroom aanwezig en caravans zijn niet toegestaan!!


Betaling: Contant bij aanvang Rondrit

Het inschrijfformulier kan je vinden door op deze link te klikken of bovenin het menu onder "Aanmelden".

Bij eventuele vragen graag een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tot ziens op 14 OKTOBER!!!!

VenCounter Team

flyer rondrit 2017 

Hoofdsponsoren

Glass 'n Fit
Glass 'n Fit

Mobiele Glasservice voor Automotive glas, Cabine-glas, Carrosserieglas en Scheepsbeglazingen

LuckySoft WebDesign & Hosting
LuckySoft WebDesign & Hosting

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van websites, hosting en domein registraties.

Van Zummeren Montage
Van Zummeren Montage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Goedjaar Communicatie & Assemblage
Goedjaar Communicatie & Assemblage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

BetonTech Bouw BV
BetonTech Bouw BV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

JP Sloten Service
JP Sloten Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

VenCounter Meeting

vencounter-main 
Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn.  Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. Dit weekend vind elk jaar plaats....


Lees verder...

Vencounter Rondrit

rondrit-main 
Eénmaal per jaar wordt er een rondrit georgansieerd die ergens in Nederland start. Dit jaar hebben we de rondrit gecombineerd met een diner en aansluitend een feestavond. De dag was zeer geslaagd en...

Lees verder...